iPhone 14 Pro та Pro Max показали на реалістичних рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайнер під ніком Apple Lab опублікував добірку якісних зображень майбутніх новинок американського бренду. Вони дозволяють оцінити дизайн гаджетів з різних боків, а також порівняти їх габарити, не чекаючи традиційної осінньої презентації.

Відповідно до зображень, створених на основі раніше з’явилися в мережі CAD-рендерів, iPhone 14 Pro і 14 Pro Max зовні відрізнятимуться лише діагоналлю екрана. Обидва пристрої мають матриці з двома вирізами — овальним для сканера Face ID і круглим для селфі-об’єктиву.

Модуль основної камери майбутніх новинок, за даними джерела, виявиться більшим, ніж у моделей серії iPhone 13. Це буде пов’язано з переходом смартфонів на 48-мегапіксельний головний датчик зображення. Крім того, дизайнер наводить і очікувані габарити версії Pro.

Загалом представлені на рендерах гаджети мають чимало подібності з актуальною серією флагманів компанії: плоскі грані, закруглені краї корпусу та звичне розташування елементів керування. З чуток, флагманський процесор A16 Bionic отримають саме старші моделі нової серії, тоді як базові версії успадкують чіп A15 від попередників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація лінійки iPhone 14 очікується, за традицією, що склалася, восени поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.