Samsung Galaxy S22 Ultra та iPhone 13 Pro Max порівняли за реальною швидкістю роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автори каналу PhoneBuff в одному з випусків з’ясували, який з апаратів запускає програми і працює швидше: iPhone 13 Pro Max або Samsung S22 Ultra. Результати тестування – у матеріалі.

Експерти YouTube-каналу PhoneBuff перевірили швидкість роботи топових смартфонів Samsung S22 Ultrа та iPhone 13 Pro Max. Виявилося, що один із них швидший за конкурента. Експерти взяли версію S22 Ultrа на Snapdragon 8 Gen1 та з 12/256 ГБ пам’яті. iPhone 13 Pro Max був оснащений A15 Bionic і мав 6/128 ГБ пам’яті.

В ході експерименту автори каналу запускали різні програми на смартфонах і відзначали, який з апаратів швидше в кожному випадку. Наприклад, Samsung швидше запускав програми Starbucks, Word, Excel. Загалом відрив S22 Ultrа від iPhone 13 Pro Max виявився досить помітним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте врешті-решт iPhone все ж таки обігнав Samsung і завершив тест першим за 2 хвилини 22 секунди. У другому прогоні найкращим також став iPhone 13 Pro Max: його час склав 49 секунд, тоді як у S22 Ultrа – 50 секунд. Загалом за підсумками тесту переможцем став iPhone 13 Pro Max, оскільки більшість програм він відкривав швидше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.