Дисплеї в iPhone X можуть стати дешевші

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо після старту продажів iPhone X Apple зіткнулася з дефіцитом смартфона через недостатню кількість OLED-дисплеїв на ринку, то пару тижнів тому все вийшло зовсім навпаки. Через те, що Apple задоволена продажами iPhone X, компанія прийняла рішення про скорочення виробництва флагмана. Дивно, але хід Apple в першу чергу негативно вплинув на її головного конкурента – компанію Samsung.

Оскільки південнокорейський гігант є одним з ключових постачальників OLED-панелей, а Apple замовляє дисплеї для iPhone X саме у нього, Samsung був змушений почати шукати нового замовника після скорочення виробництва флагмана Apple. Як пише 9to5Mac, Samsung планувала заробити набагато більше на екранах для iPhone X. За один такий дисплей Apple доводиться платити майже 100 доларів.

Аналітики Nikkei вважають, що саме ціна закупівлі екранів вплинула на рішення Apple скоротити замовлення у Samsung. З чуток, зараз корпорація шукає нового постачальника OLED-дисплеїв, який зможе запропонувати їй високу якість за нижчою ціною. Такою компанією може стати LG.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У січні експерти повідомляли, що Apple поставить 31 млн iPhone X за перші півроку 2018 роки замість 50 мільйонів пристроїв, як аналітики прогнозували раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.