Apple спростила процес покупки та активації iPhone у США

Схвалення при замовленні чекати не доведеться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора у продаж надійшов оновлений iPhone SE третього покоління, а разом із ним запустили і новий процес покупки в США.

Мова про смартфони прив’язані до оператора. Раніше, щоб придбати iPhone, потрібно було вказати особисті дані та чекати на перевірки від оператора. Тепер це робити не треба.

Як повідомляє Bloomberg, при замовленні iPhone SE (2022) на офіційному сайті Apple та виборі AT&T або T-Mobile як оператор покупцям запропонують спрощений процес ідентифікації. Особисті дані для перевірки вводити не доведеться, як і чекати на схвалення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер вся ідентифікація відбувається після того, як до покупця приїхав смартфон. Також можна вибрати тарифний план після придбання смартфона. Раніше цього не дозволялося.

Процес ідентифікації не подобався ні користувачам, ні продавцям. Особливо у той момент, коли ця ідентифікація не проходила.

Як я вже сказав, поки що такий процес працює з двома операторами, але пізніше до програми приєднається Verizon. Як і раніше можна вибрати повністю розблокований смартфон без прив’язки до оператора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.