Google розкрила дату весняної презентації Google I/O 2022

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google оголосила дату проведення своєї щорічної весняної презентації для розробників Google I/O 2022. Цього року, як і минулого року, захід пройде в онлайн-режимі із запрошенням невеликої кількості гостей.

Таким чином, пошуковий гігант продовжить дотримуватися “ковідних” обмежень, але демонструватиме новітні розробки перед живою аудиторією. Швидше за все це будуть співробітники самої компанії.

Відзначимо, що від Google I/O 2022 насамперед чекають анонсу Android 13. Прямо зараз нову версію «зеленого робота» тестує безліч розробників у всьому світі. Після презентації система буде доступна більшій кількості звичайних користувачів. Насамперед власникам смартфонів Google Pixel.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заходи відбудуться з 11 по 12 травня 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.