Так буде виглядати смартфон із найшвидшою зарядкою у світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якийсь час тому realme почала розігрівати інтерес публіки до свого нового смартфону — realme GT Neo 3. Головною темою, через яку компанія намагалася зачепити людей, стала рекордно швидка зарядка пристрою.

Тепер у мережі спливли і якісні зображення смартфона. Їх також опублікувала сама realme. Судячи з них, апарат отримає актуальний в 2022 дизайн, в який будуть додані елементи спортивних автомобілів. Можливо, саме так бренд вирішив наголосити на швидкості зарядки телефону:

Нагадаємо, що в основу realme GT Neo 3 має лягти чіп Dimensity 8100 від MediaTek. Дисплей смартфона буде 6,7-дюймовий, виконаний за технологією AMOLED та підтримує частоту оновлення 120 Гц. Сканер відбитка пальців також буде вбудований у нього.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера буде потрійною: на 50, 8 та 2 Мп. Фронтальна камера зможе похвалитися знімками на 16 Мп. Оперативна пам’ять у смартфоні очікується до 12 ГБ, а постійної — до 256 ГБ. При цьому ємність акумулятора складе 4500 і 5000 мАг, залежно від версії. Буде і підтримка швидкого заряджання на 150 і 80 Вт відповідно.

Анонс realme GT Neo 3 очікується трохи пізніше цього місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.