В основі продуктивності лежатимуть процесори Snapdragon 750G для Galaxy A73 та власний чіпсет Samsung Exynos 1200 для Galaxy A53.

Попереднє покоління поставлялося з об’ємом пам’яті 4/128 ГБ, 6/128 ГБ та 8/256 ГБ для обох версій телефону. Це досить збалансована та сучасна пропозиція для смартфона середньої цінової категорії, тому можна розраховувати, що цього року ми побачимо такі ж чи схожі значення. Якщо щось і зміниться, ми не побачимо 4 ГБ оперативної пам’яті, хоча для молодшої моделі її, швидше за все, залишать.

Скільки буде коштує Galaxy A53

З великою ймовірністю ціна новинки в Україні буде вищою, але навряд чи набагато. Якщо Samsung стримуватиме зростання цін, то можна розраховувати на старт від 10 000 гривень. У цьому випадку новинка буде дуже популярною і матиме величезний попит.

Де подивитись презентацію Samsung

Переглянути захід Awesome Galaxy A, намічений на 17 березня, можна на сайті Samsung , де перед початком трансляції з’явиться посилання на неї. Так її можна буде знайти на YouTube, на офіційному каналі Samsung , де вона транслюватиметься у прямому ефірі.