Головна Смартфони Коли вийде Samsung Galaxy A53

Коли вийде Samsung Galaxy A53

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung вже почала розсилати запрошення на свій другий захід цього року, який має відбутися у четвер, 17 березня 2022 року, о 18:00 за київським часом. Порадувати нас цього разу та провести живу презентацію компанія не змогла (або не захотіла). Вона знову пройде в онлайн-форматі, де нам знову покажуть красиві записані заздалегідь ролики. Наприкінці статті я скажу, де можна переглянути презентацію . Але найголовніше – які телефони нам покажуть, чи не так?

Яким буде Galaxy A53

Відразу хочеться додати, що у нас немає точної інформації про те, якими будуть нові телефони, і ми можемо тільки припускати і збирати чутки. Але по-перше , чуток було більш ніж достатньо, а по-друге , не треба бути пророком, щоб розуміти очевидні речі, які будуть у нових телефонах.

Ходять чутки, що Samsung додасть до лінійки дві нові моделі: Galaxy A73 та A53. Торік це були Galaxy A72 та A52, які представили на заході Unpacked. Проходило воно приблизно в той же час, що й презентація, яка на нас чекає цього тижня. І ось настав час оновлювати обидві моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі чутки говорять про те, що нові телефони матимуть підтримку 5G. Це цілком логічно, оскільки зараз навіть деякі бюджетні моделі пропонують підтримку нових мереж. Нехай у Росії такі мережі поки що й не розгорнуті, попри тестові запуски у деяких містах, але це однаково важливо. Час йде вперед, 5G рано чи пізно у нас з’явиться, а це означає, що настав час купувати пристрої з його підтримкою.

Правда, тут треба згадати, що у Galaxy A52 у деяких версіях була підтримка 5G. Але це було в моделі А52 5G, а зараз можна розраховувати на появу такої підтримки у всіх версіях. Galaxy A72 взагалі не мав підтримки 5G, а значить, для нього це дійсно буде великим оновленням.

Характеристики нового Samsung

Що стосується зовнішнього вигляду, звичайно телефони отримають великий екран з тонкими рамками, а діагональ екрану A73 буде 6,7 дюйма. Galaxy A53 традиційно отримає компактніший екран з діагоналлю 6,5 дюймів.

В основі продуктивності лежатимуть процесори Snapdragon 750G для Galaxy A73 та власний чіпсет Samsung Exynos 1200 для Galaxy A53.

Попереднє покоління поставлялося з об’ємом пам’яті 4/128 ГБ, 6/128 ГБ та 8/256 ГБ для обох версій телефону. Це досить збалансована та сучасна пропозиція для смартфона середньої цінової категорії, тому можна розраховувати, що цього року ми побачимо такі ж чи схожі значення. Якщо щось і зміниться, ми не побачимо 4 ГБ оперативної пам’яті, хоча для молодшої моделі її, швидше за все, залишать.

Скільки буде коштує Galaxy A53

З великою ймовірністю ціна новинки в Україні буде вищою, але навряд чи набагато. Якщо Samsung стримуватиме зростання цін, то можна розраховувати на старт від 10 000 гривень. У цьому випадку новинка буде дуже популярною і матиме величезний попит.

Де подивитись презентацію Samsung

Переглянути захід Awesome Galaxy A, намічений на 17 березня, можна на сайті Samsung , де перед початком трансляції з’явиться посилання на неї. Так її можна буде знайти на YouTube, на офіційному каналі Samsung , де вона транслюватиметься у прямому ефірі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: