Перший смартфон realme зі 150-ватною зарядкою показали наживо

Телефон отримає 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей роздільною здатністю Full HD+ із частотою оновлення зображення 120 Гц

Realme GT Neo3 стане першим смартфоном Realme з отвором у центрі. До цього він з’являвся лише на рендерах, а тепер було опубліковано реальну фотографію пристрою.

Realme GT Neo 3 матиме чорний корпус та модуль камери у лівому верхньому кутку. Камера включатиме три датчики зображення. Згадані основна 50-мегапіксельна камера Sony IMX 766, 8-мегапіксельна надширококутна камера та 2-мегапіксельна камера для макрозйомки.

Телефон отримає 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей роздільною здатністю Full HD+ із частотою оновлення зображення 120 Гц. В отворі знаходиться 16-мегапіксельна камера. Оскільки в телефоні використовується AMOLED, він також отримає сканер відбитків пальців під дисплеєм.

Телефон стане першим пристроєм Realme із швидкою зарядкою потужністю 150 Вт. Він отримає акумулятор ємністю 4500 мА год. Також буде версія з акумулятором на 5000 мА•год та 80-ватною зарядкою.

Також згадується ціна Realme GT Neo3, яка становитиме близько 315 доларів. Раніше директор з маркетингу Realme Сюй Ці Чейз оголосив, що GT Neo 3 з’явиться цього місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.