MIUI 13 принесла значні проблеми, фанати в люті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли мова заходить про встановлення нових оновлень і прошивок, ми часто мислимо в позитивному ключі. Нові версії програмного забезпечення повинні усувати старі баги, додавати функціонал, підвищувати швидкість роботи і всіляко радувати користувачів і власників гаджетів.

Однак так буває далеко не завжди. Еталонним негативним апдейтом стала прошивка MIUI 12.5, у якій було нескінченне число багів. Для деяких смартфонів прошивку взагалі довелося відкочувати, оскільки працювати на даному апдейті було просто неможливо. І здавалося, що ситуація з MIUI 13 на старті значно краща, ми практично не чули негативних відгуків від користувачів, проте поступово розкриваються нові подробиці.

Чим більше користувачів зможуть випробувати MIUI 13 на своїх смартфонах, тим більше помилок розкриватиметься. Так власники Xiaomi 11T при переході на MIUI 13 отримав проблеми з продуктивністю та стабільністю роботи. Власники Redmi Note 9 з оновленням зіштовхнулися з труднощами під час роботи Google Pay. Загалом ми радимо не поспішати встановлювати оновлення. Якщо ваш смартфон нормально функціонує, то в деяких ситуаціях апдейти можуть дати більше проблем, ніж можливостей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.