Samsung Galaxy A73 5G отримає швидкий процесор Snapdragon

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися нові подробиці майбутнього смартфона Samsung середнього класу. Джерелом витоку став сайт популярного бенчмарку, в якому було виміряно продуктивність гаджета. Як з’ясувалося, його CPU буде потужнішим, ніж передбачалося раніше.

Протестований у Geenbench смартфон з кодовим номером SM-A736B побудований на базі восьмиядерного мобільного процесора Qualcomm Snapdragon 778G з максимальною тактовою частотою 2,4 ГГц. Пристрій також оснащений графічним процесором Adreno 642L та 8 ГБ оперативної пам’яті. Очікується, що на момент релізу Samsung представить і доступнішу модифікацію пристрою з 6 ГБ ОЗП.

Гаджет, що працює під керуванням Android 12, набрав 778 та 2913 балів в одно- та багатоядерних дисциплінах бенчмарку відповідно. Інші специфікації пристрою невідомі, проте раніше інсайдери повідомляли, що ємність його АКБ з підтримкою 25-ватної швидкої зарядки становитиме 5000 мАг. Крім того, апарату приписують основну камеру із датчиками на 108, 12, 5 та 2 Мп, а також 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей (90 Гц, Full HD+).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія поки не оголосила дату презентації нового смартфона та його роздрібну ціну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.