Складаний vivo X Fold показали на першому зображенні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після характеристиками першого складного смартфона vivo інсайдер Digital Chat Station опублікував схематичне зображення майбутньої новинки. Завдяки цій посаді у Weibo став відомий форм-фактор пристрою, його імовірний дизайн та конфігурація модуля основної камери.

За заявою інформатора, конструкція гаджети буде схожа на Samsung Galaxy Z Fold і Oppo Find N. Пристрій буде складатися горизонтально, при цьому основний екран буде знаходитися всередині, а зовнішній дисплей займе більшу частину однієї з половин корпусу. На іншій розміститься масивний прямокутний блок камер із чотирма об’єктивами, включаючи «перископ» для зйомки.

На лівій грані корпусу (з боку внутрішнього екрана) також видно виділену кнопку, яка імовірно буде використовуватися для швидкого виклику голосового помічника. Пристрою приписують фірмову «кардану» систему оптичної стабілізації, процесор Snapdragon 8 Gen 1 та 8-дюймову основну OLED-панель із частотою оновлення 120 Гц. Коли саме смартфон з’явиться на ринку, поки що невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.