Секрети Xiaomi: знайдено простий спосіб прискорити смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У світі величезна кількість людей, які вічно скаржаться життя і всім незадоволені. І цим людям начхати на те, що у них є все, про що можна тільки мріяти.

Приблизно така сама ситуація і зі смартфонами. Пристрої Xiaomi чудово працюють і виконають усі завдання рядового користувача. Але деякі користувачі скаржаться, що їхній смартфон почали гальмувати. Ми спробували розібратися, з чим це може бути пов’язане та допомогти вирішити цю проблему користувачам.

1646580327_screenshot_3142.jpg (40 KB)

Головне, що вантажить смартфон — це складна анімація. Якщо вона вам не потрібна і вся краса інтерфейсу вас мало цікавлять, то заходимо в налаштування, розділ “Про телефон”, швидко тиснемо кілька разів написи “Версія MIUI”, поки система повідомить, що ви стали розробником. Тепер відкриваємо “налаштування”, шукаємо “розширені налаштування” та бачимо в нижній частині розділ “для розробників”. Редагуючи пункт “швидкість анімації”, ви можете значно підвищити плавність роботи системи, прибравши зайву красу. При цьому слід запам’ятовувати, які параметри ви змінювали, щоб можна було повернути все назад.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.