Samsung Galaxy M33 5G та M23: великі дисплеї та хороша автономність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після новинками A-серії Samsung показала ще два смартфони — Galaxy M33 5G і Galaxy M23. Вони мають схожий дизайн і ємні акумулятори, але відрізняються апаратними конфігураціями та набором датчиків основної камери.

Galaxy M33 5G

Samsung Galaxy M33 5G отримав IPS-дисплей діагоналлю 6,5 дюйми (2408×1080 пікселів). На задній кришці розмістилася квадрокамера з датчиками зображення на 50 (f/1.8), 5 (f/2.2, ширококутний об’єктив), 2 (f/2.2, макро) та 2 Мп (датчик глибини). Для зйомки селфі передбачено 8-мегапіксельний сенсор з апертурою f/2.2, що розмістився в області краплеподібного вирізу на екрані.

За продуктивність смартфона відповідає восьмиядерний процесор з підтримкою мереж 5G (імовірно Exynos 1200), що працює за підтримки 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті. Вбудований накопичувач на 128 ГБ можна розширити ще на 1 ТБ за допомогою картки microSD. Пристрій оснащений акумулятором ємністю 6000 мАг та бічним сканером відбитків пальців. Апарат буде доступний у зеленому, синьому та коричневому корпусах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Samsung Galaxy M23

Samsung Galaxy M23 отримав екран трохи більшого розміру (6,6 дюйма) при аналогічній роздільній здатності. За даними мережевих джерел, він підтримує частоту поновлення 120 Гц, хоча в прес-релізі Samsung така особливість не заявлена. Гаджет побудований на базі процесора Snapdragon 750G, оснащений 4 ГБ оперативної пам’яті та флеш-накопичувачем на 128 ГБ з можливістю розширення.

На задній кришці пристрою розмістилися три сенсори камери: головний (50 Мп, f/1.8), надширококутний (8 Мп, f/2.2) та 2-мегапіксельний датчик глибини з апертурою f/2.4. Характеристики фронталки ідентичні до моделі Galaxy M33. Місткість АКБ смартфона становить 5000 мАг. Як прошивку виробник обрав One UI 4.1 на базі Android 12. На ринок надійде у світло-зеленому та темно-синьому корпусах.

Інші специфікації, дата старту продажу та ціна новинок будуть оголошені пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.