Samsung Exynos 2200 порівняли з іншими топовими процесорами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автомобіль YouTube-каналу Golden Reviewer, що займається оцінкою продуктивності мобільних пристроїв, опублікував власні результати тестування нового процесора Exynos 2200 з графікою AMD, встановленого в смартфонах Samsung Galaxy S22 для європейського ринку.

За оцінками блогера, ядро ​​Cortex-X2 у складі Exynos 2200 демонструє трохи менший результат порівняно з таким самим ядром у Snapdragon 8 Gen 1, але воно все ще швидше, ніж у будь-якому іншому чіпі для Android-смартфонів минулих років. Щодо ефективності, яка оцінюється як відношення продуктивності до енергоспоживання, процесор Samsung знаходиться приблизно на одному рівні з флагманом Qualcomm. Однак вони обоє поступаються за цим показником практично всім флагманським і не лише чіпам минулих років.

Встановлений в Exynos 2200 відеоприскорювач Xclipse 920, побудований на архітектурі AMD RDNA 2, швидше, ніж Mali G78 в Exynos 2100, але помітно поступається Adreno 730 у складі Snapdragon 8 Gen 1 як за продуктивністю, так і ефективності. Однак найкращим за обома цими параметрами серед мобільних чіпів залишається Apple A15 Bionic, встановлений в iPhone 13 серії та iPad mini 6.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.