Користувач розповів про всі особливості Samsung Galaxy S9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційний анонс смартфона Samsung Galaxy S9 відбудеться в кінці цього місяця – 25 лютого 2018 року, тобто вже зовсім скоро. Майбутня новинка отримає безрамковий екран, скляний корпус, саме передове технічне оснащення, сканер відбитків пальців, а також ряд інших особливостей. Сьогодні, 17 лютого, один з користувачів американського форуму Reddit розповів про особливості майбутньої новинки, після того як він особисто ознайомився з нею.

Житель США стверджує, що на закритій конференції йому вдалося потримати смартфон Samsung Galaxy S9 в своїх руках і навіть покористуватися ним протягом 20 хвилин. Цього часу було достатньо для того, щоб ознайомитися з усіма особливостями майбутньої новинки. Він зазначив, що новий флагман південнокорейської корпорації дійсно не відрізняється за частиною зовнішнього вигляду від моделі 2017 року.

Сканер відбитків пальців в Samsung Galaxy S9 тепер знаходиться під основною камерою, а не праворуч від неї, як було раніше. Також, за словами користувача, в новий флагман південнокорейського виробника встановлені повноцінні стереодинаміки. Другим динаміком виступає гучномовець на передній частині телефону, як це реалізовано в iPhone X. Це призвело до того, що новинка стала набагато більш гучною, порівняно з Galaxy S8, а якість звучання відчутно зросла.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Камера Galaxy S9 стала набагато більш кращою. З її допомогою користувачі можуть записувати уповільнені відеоролики в роздільній здатності 4K зі швидкістю 60 кадрів в секунду, прямо як в iPhone X. Підтримки функції сповільненої зйомки, що дозволяє записувати відео з частотою 1000 кадрів в секунду, тобто з уповільненням в більш ніж 15 раз, в новому флагмані Samsung не виявилося.

Однією з особливостей новинки Samsung також стали смайли Animoji, які дуже сильно нагадують такі від Apple в iPhone X. Проте, за словами користувача, південнокорейський виробник реалізував їх набагато гірше, тому вони точно не знайдуть велику популярність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.