vivo V23 5G виходить на ринок України перший смартфон, що змінює колір

Нова лінійка V23 Series включає моделі з 50 Мп селфі-камерою з автофокусом, а також перший в Україні смартфон з корпусом з фотохромного скла, здатний змінювати свій колір під впливом світла

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія vivo представляє в Україні нові смартфони V23 та V23e. Стильні моделі з 50 Мп фронтальною камерою з автофокусом та корпусом із фотохромного скла надійдуть у продаж 19 лютого 2022 року. У період із 19 по 28 лютого на нові смартфони діють знижки.

Унікальний дизайн

Завдяки матеріалу корпусу vivo V23 5G у кольорі «Сонячний спектр» із фотохромного скла, відтінок задньої поверхні смартфона змінюється під впливом ультрафіолету. Досить на короткий час помістити смартфон під пряме сонячне проміння, і корпус моделі тимчасово змінить свій колір із золотого на зелений. Матеріал корпусу vivo V23, що став результатом дворічних розробок компанії, відкриває нові можливості для взаємодії з пристроєм та безмежної творчості.

Грані нових моделей виконані з приємного на дотик авіаційного алюмінію. Підхід до дизайну V23 серії майстерно поєднує оптимальні пропорції та естетику без зайвих деталей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подвійна селфі-камера 50 Мп з автофокусом та ширококутний селфі-модуль

50 Мп – найвища роздільна здатність селфі-камери у смартфоні. Така роздільна здатність забезпечує приголомшливу деталізацію фотографій і 4К відео. Завдяки алгоритмам на основі штучного інтелекту, смартфон дозволяє робити чудові знімки найвищої роздільної здатності в умовах недостатньої освітленості.

Селфі-камера V23 підтримує технологію безперервного автофокусу. Вона дозволяє зберегти чіткість зображення людини, що рухається в кадрі, фокусуючись на її очах.

Фокусування зберігається на об’єкті, навіть якщо він зник з кадру, а потім знову з’явився. Завдяки цьому всі фото та відео будуть максимально чіткими як під час зйомки з рук, так і при використанні монопода.

На додаток до 50 Мп модуля, фронтальна камера має 8 Мп ширококутний об’єктив. З його допомогою у кадрі розміститься більше людей, що дозволить зробити групове селфі. Функція коригування викривлень збереже обличчя людей на фото у природному вигляді.

Подвійне LED-підсвічування для селфі дозволяє створювати яскраві автопортрети з природним кольором обличчя навіть за умов абсолютної темряви (підтримується у відеодзвінках та стрімах). Завдяки світлодіодам двох кольорів ви зможете обрати, який відтінок надати своїм фото чи відео.

64 Мп камера з нічним режимом. Потрійна сила фотографії

Основна 64 Мп камера має систему електронної стабілізації зображення (EIS), що працює спільно з гіроскопом, щоб тремтіння рук під час зйомки не впливало на якість зображення. Завдяки цьому можна знімати чудове відео без ефекту тремтіння навіть у екстремальних умовах.

Покращені алгоритми боке підвищують якість портретних знімків з основної камери. Матриця основної камери GW1 відрізняється більшою світлочутливістю та відкриває широкі можливості для створення чудових знімків при слабкому освітленні.

Основна 64 Мп камера однаково добре справляється як із нічними пейзажами, так і з нічними портретами. Завдяки фірмовому алгоритму багатокадрового шумоподавлення смартфон об’єднує до 10 кадрів у режимі нічної зйомки, щоб знімки виходили яскраві та чіткі.

Для надання пейзажам більшої виразності додані нові стильні фільтри кольорів, створені професійними фотографами спеціально для vivo.

Розширення пам’яті + 4 ГБ

Нова технологія використовує незадіяну внутрішню пам’ять пристрою як оперативну для одночасної та плавної роботи кількох додатків.

Смартфон V23 може використовувати додаткові 4 ГБ із вбудованої пам’яті (ROM) як оперативну пам’ять (RAM).

Завдяки додатковій пам’яті ви зможете запускати та використовувати більше додатків одночасно, і на більш високих швидкостях.

Найновіша версія Android

Модель V23 5G працює під управлінням FunTouch OS 12 на базі Android 12 із підтримкою всіх актуальних сервісів Google. За рахунок використання цього сучасного ПЗ смартфон довгий час отримуватиме оновлення безпеки і залишатиметься актуальним.

Нові функції Android 12:

  • нові віджети головного екрана;
  • можливість обмеження доступу додатків до даних про точне розташування;
  • можливість обмеження доступу додатків до камери та мікрофону;
  • запуск асистента Google за допомогою кнопки живлення.

Продуктивність

Акумулятор на 4200 мА·г підтримує швидку зарядку FlashCharge потужністю 44 Вт, яка за 30 хвилин заряджає смартфон на 68% (62 хвилини необхідні для повної зарядки). Спеціальний алюмінієвий сплав дозволяє смартфону менше нагріватися, щоб залишатися на піку продуктивності.

Версія vivo V23e

Молодший смартфон серії відрізняється безрамковим 6,44 дюймовим AMOLED Halo дисплеєм та стильним, витонченим дизайном.

Смартфон має визначні можливості для створення якісних фото та відео. Фронтальна камера з роздільною здатністю 50 Мп з автофокусом дозволяє робити ідеальні селфі за будь-яких умов. Основний блок камер складається з 64 Мп модуля з автофокусом, 8 Мп ширококутного об’єктиву та 2 Мп камери для макрозйомки.

Смартфон vivo V23e комплектується 8 ГБ оперативної та 128 Гб основної пам’яті. Завдяки акумулятору ємністю 4050 мА·г у поєднанні зі швидкою зарядкою потужністю 44 Вт V23e завжди готовий до роботи.

Ціна та доступність

Нові смартфони V23 серії надійдуть у продаж 19 лютого 2022 року.

Модель V23 5G надійде у продаж у кольорах «Сонячний спектр» та «Зоряний пил». Вартість смартфона V23 5G з обсягом пам’яті 256 ГБ становитиме 18 999 грн (16 999 грн з 19 до 28 лютого). Ціна смартфона V23 5G з об’ємом пам’яті 128 ГБ складе 15999 грн (14999 грн з 19 до 28 лютого). Модель V23e у кольорі «Тінь місяця» та «Танцююча хвиля» можна буде придбати за 11 999 грн (10 999 грн з 19 до 28 лютого).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.