Користувач Reddit розповів про особливості Galaxy S9

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

До презентації Samsung Galaxy S9 залишилися лічені тижні. Проте вже ясно, що цей захід проста формальність, адже про смартфон і так тепер все відомо, включаючи характеристики.

Реклама

Погіршив ситуацію анонімний користувач Reddit, якому довелося особисто покористуватися прийдешнім флагманом Samsung. Йому вдалося попрацювати з гаджетом всього близько 20 хвилин, але цього виявилося достатньо, щоб з’ясувати деякі деталі і підтвердити чутки, які спливали на протязі останніх шести місяців.

По-перше, S9 візуально практично не відрізняється від S8. Єдине що змістився сканер відбитків пальців. Тепер він розташований під камерою. У S9 + буде дві камери, як і в Note 8.

«Я був сильно здивований зовнішнім виглядом смартфона. Я ніби тримав S8. Їх і справді не відрізнити », – додав анонім.

По-друге, в S9 встановили стереодинаміки, як в iPhone. Тобто внизу також залишився основний динамік, а в якості другого виступає гучномовець на передній панелі смартфона. Анонім зазначив, що гучність і якість звуку значно зросло.

По-третє, новий корейський флагман зможе похвалитися більш кращою камерою. За словами аноніма, якість фотографій дійсно вражає. З’явилася підтримка 4К-відео з високою частотою кадрів. Обіцяний режим сповільненої зйомкою з частотою 1000 кадрів в секунду знайти не вдалося.

Ну і наостанок користувач Reddit розповів про аналогу Animoji від Samsung.

«Це не повна копія Animoji. Це більше схоже на Bitmoji. Поки працює і виглядає гірше, ніж у Apple. Але особисто мені наплювати і на те і на інше ».

Судячи з усього, Samsung Galaxy S9 не стане великим відкриттям. Ймовірно, корейська корпорація вирішила відкласти інновації на наступний раз, а в цьому році просто допрацює вже існуючий флагман. І швидше за все тому аналітики  передрікають зменшення аудиторії Samsung.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоmacdigger.ru

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ