Смартфони

Названо смартфон із найгіршою ремонтопридатністю на початок 2022 р.

Share

На каналі PBKreviews на YouTube фахівець розібрав один із флагманських смартфонів та оцінив простоту його ремонту. Результат виявився доволі поганим.

Експерт YouTube-каналу повністю розібрав Sony Xperia Pro-I . Виявилося, що при виході з експлуатації будь-якої деталі смартфона замінити її буде досить складно. Також ведучий під час розбору перераховував показував і називав кожен із компонентів.

Акумулятор тут знімається без особливих язичків. Тобто немає нічого, що допомогло б витягнути акумулятор при необхідності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для того, щоб дістатися до екранного кабелю і до самого дисплея, потрібно відкрутити безліч гвинтиків. Це одна із причин, чому замінити екран тут досить складно. Крім того, для від’єднання основної плати теж потрібно перед цим відкрутити більше 15 гвинтів загалом.

При цьому замінити будь-який об’єктив або роз’єм для зарядки буде ще складніше, ніж екран. Справа в тому, що для цього доведеться відкручувати велику кількість гвинтів і знімати всю материнську плату.

Отримує модель Sony Xperia Pro-I за ремонтопридатність лише 3 бали з 10 можливих. Пов’язано це з тим, що сам процес розбирання займає дуже багато часу, і що для заміни багатьох деталей потрібно знімати всю матплату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Sony Xperia
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024