Названо смартфон із найгіршою ремонтопридатністю на початок 2022 р.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На каналі PBKreviews на YouTube фахівець розібрав один із флагманських смартфонів та оцінив простоту його ремонту. Результат виявився доволі поганим.

Експерт YouTube-каналу повністю розібрав Sony Xperia Pro-I . Виявилося, що при виході з експлуатації будь-якої деталі смартфона замінити її буде досить складно. Також ведучий під час розбору перераховував показував і називав кожен із компонентів.

Акумулятор тут знімається без особливих язичків. Тобто немає нічого, що допомогло б витягнути акумулятор при необхідності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для того, щоб дістатися до екранного кабелю і до самого дисплея, потрібно відкрутити безліч гвинтиків. Це одна із причин, чому замінити екран тут досить складно. Крім того, для від’єднання основної плати теж потрібно перед цим відкрутити більше 15 гвинтів загалом.

При цьому замінити будь-який об’єктив або роз’єм для зарядки буде ще складніше, ніж екран. Справа в тому, що для цього доведеться відкручувати велику кількість гвинтів і знімати всю материнську плату.

Отримує модель Sony Xperia Pro-I за ремонтопридатність лише 3 бали з 10 можливих. Пов’язано це з тим, що сам процес розбирання займає дуже багато часу, і що для заміни багатьох деталей потрібно знімати всю матплату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.