Плани OnePlus з випуску новинок у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійний інформатор Мукул Шарма поділився планами OnePlus: він розповів, які новинки компанія покаже в поточному році.

Інсайдер підтвердив, що вже завтра, 17 лютого, відбудеться реліз нового середньобюджетного 5G-смартфону OnePlus Nord CE 2. Потім виробник планує представити полегшену версію новинки – Nord CE 2 Lite з 6,59-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ 90 Гц. Пристрій отримає процесор Snapdragon 695 та акумулятор ємністю 5000 мАг із підтримкою швидкої зарядки на 33 Вт.

Також цього року очікується вихід ще кількох моделей смартфонів серії Nord. Крім того, компанія працює над фітнес-браслетом та другим поколінням смарт-годин OnePlus Watch. І вже найближчим часом асортимент бренду поповниться новою серією розумних телевізорів OnePlus TV Y1

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча Мукул Шарма не опублікував дорожню карту виходу новинок, він заявив, що OnePlus має намір проводити презентаційні заходи практично щомісяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.