Слух: Samsung Galaxy Z Fold4 стане “складним Galaxy Note”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У розпорядженні інсайдерів з’явилася інформація про одну з ключових рис ще не анонсованого складного флагмана Samsung. Чергова порція чуток розкриває подробиці корпусу майбутньої новинки, який перейме одну з можливостей смартфонів серії Galaxy Note.

За інформацією корейського ресурсу The Elec, новий Galaxy Z Fold матиме спеціальний відсік у корпусі для зберігання електронного пера S Pen. Видання повідомляє, що аксесуар входитиме до комплекту смартфона. Крім можливості підзарядки Bluetooth-стилусу, виділений слот запобігає його втраті та зменшить загальні габарити гаджета при зберіганні.

Інсайдери також зазначають, що при розробці новинки компанія в першу чергу зосередиться на технічній частині, тому чекати на великі зміни у зовнішньому вигляді смартфона не варто. Ймовірно, Galaxy Z Fold4 майже повністю збереже дизайн попередника. Діагональ основного гнучкого дисплея пристрою приблизно становитиме 7,56 дюйма, а зовнішнього – 6,19 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація Samsung Galaxy Z Fold4 може відбутися наприкінці 2022 року, разом із розкладачкою Z Flip4. Сам виробник поки не оголошував про плани випуску складної новинки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.