Придбати «вбивцю» iPhone X відтепер можна в трьох нових кольорах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В травні 2017 року року світові був представлений «вбивця» тоді ще потенційного iPhone X. Проте у мобільного пристрою Essential Phone, розробленого творцем операційної системи Android, справи не склалися відразу після презентації. Його старт продажів був перенесений на цілих чотири місяці, хоча спочатку його повинні були запустити в продаж протягом одного місяця. Попит на телефон виявився настільки низьким, що виробникові довелося двічі знижувати його вартість, щоб хоч якось залучати покупців.

Станом на сьогоднішній день, за даними інсайдерів, смартфон Essential Phone був проданий в США в кількості не більше 95 000 пристроїв – це зовсім скромний показник, який навряд чи окуповує витрати на його розробку, виробництво, транспортування та інше. Виробник вирішив спробувати привернути увагу до свого єдиного мобільного пристрою, запустивши в продаж 16 лютого 2018 року відразу три його нових колірних рішення.

Тепер жителі США можуть купити Essential Phone, «вбивцю» iPhone X, в мідному чорному, зоряному сірому і океанському глибинному кольорах. Найцікавіше те, що якщо купити цей апарат в класичному чорному кольорі на офіційному сайті виробника як і раніше можна за $ 599, тобто за низькою ціною, але три нових колірних рішення продають на $ 100 дорожче.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть компанія Apple, яка неймовірно жадібна за частиною грошей, не вимагає доплату за нові забарвлення своєї продукції, але компанія Essential вирішила вчинити інакше. Вона навіть опублікувала заяву, в якому пояснила, чому покупці її смартфона повинні доплачувати $ 100 за одне з трьох нових колірних рішень. За її словами, нові кольори створювалася протягом декількох місяців, а процес фарбування кераміки в яскраві насичені кольори є неймовірно складним і трудомістким.

Залишається вірити, що смартфон Essential Phone в трьох нових кольорах за $ 699 виявиться хоч комусь потрібен, оскільки цей виробник має намір випустити свій новий мобільний пристрій, анонс якого очікується в травні 2018 року, тобто буквально через кілька місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.