Названий зручний смартфон від Nokia, який кращий і дешевший за смартфони Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В наш час уже мало кого можна здивувати новим смартфоном, адже ринок гаджетів дуже різноманітний. Та це не зупиняє розробників, і не дивлячись ні на що, цього року для нас підготували нові пристрої. Звичайно ж ціни будуть значно вищі, адже йде стрімке подорожчання деталей для смартфонів, наприклад Apple підняла ціну на свої гаджети до 100 доларів.

Щодня у світі технологій можна спостерігати за певним розвитком смартфонів, та створення нових гаджетів. Вже скоро Samsung випустить впринципі не сильно цікаві А23 та А53, Honor намагається зацікавити клієнтів новою розробкою Magic, а Xiaomi повертається до компактності.

Але сьогодні ми з вами поговоримо про новий Nokia, який може замінити вам китайський смартфон, адже він став досить актуальним в останній час.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім відомо про Nokia, адже були часи коли цей гаджет займав важливе місце у житті кожної людини. Іноді так хочеться скористатися можливістю та замовити собі стареньку Nokia 5310, або ж Nokia 6233, але не варто сумувати, адже Nokia цього разу максимально нас здивує.

Хоч компанія не така популярна і затребувана як багато китайських флагманів, але має певні секрети та фішки. Як ви вже напевно здогадалися мова йде про новий Nokia 5.3. Також нагадаємо, що Nokia раніше анонсували нові смартфони з лінійки G та С.

Перше, що кидається в очі, то це ціна набагато нижча від відомих китайських смартфонів, а якість краща. Виглядає гаджет, ну дуже привабливо та стильно, головним плюсом є те, що дизайн смартфона значно відрізняється від телефона китайського виробництва.

Щодо характеристики, то екран має 6.55 дюймів з HD + роздільною здатністю, та досить-таки хорошу яскравість дисплея, що не може не радувати.

Телефон працює на чіпі від Snapdragon 665, також він показує 200000 балів на AnTuTu, це все дуже добре показується на його роботі.
Фундаментом для Nokia 5.3 став повністю чистий Android, що дає більше гарантій безпеки.

Батарея становить 4000 мАг, також присутня швидка зарядка. Загалом смартфон гарно тримає заряд, до двох повних днів, це досить зручно.
Камера оформлена чотирма модулями:

  • Основний на 13 Мп.
  • Ширококутний 5 Мп.
  • Макро модуль 2 Мп.
  • Портретний модуль 2 Мп.

Гаджет досить компактний та зручний у використанні, хоч коштує він не дорого, але виглядає привабливо. Отже, ніколи не варто здаватися, адже можливо, що все ще попереду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.