Xiaomi уточнила термін анонсу бюджетної флагманської лінійки Redmi K50

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останні кілька по мережі активно ходять розмови про новий флагман Redmi – Redmi K50. І ось, судячи з усього, ми знаємо, коли варто чекати анонс нової лінійки бренду.

Так, нещодавно глава Redmi Лу Вейбінг опублікував у Weibo пост, у якому заявив про те, що флагман серії K50 з «піковою продуктивністю» з’явиться найближчим часом. У коментарях під ним один із користувачів запитав у топ-менеджера, чи відбудеться запуск 25 чи 28 лютого.

Відповідь пана Вейбінга була раптовою. Він заявив, що це станеться “не настільки пізно”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, презентацію з нагоди анонсу Redmi K50 намічено вже на найближчі пару тижнів. При цьому варто відзначити, що у мережі ходять чутки, що першим анонсують Redmi K50 Gaming Edition. Зважаючи на те, що глава Redmi заявив про презентацію пристрою з «піковою продуктивністю», у це охоче віриться.

Нагадаємо, що в основу смартфона ляже чіп Snapdragon 8 Gen 1, при цьому розмір його AMOLED-дисплея становитиме 6,67 дюйми. Очікується збільшення частоти оновлення екрана. Ємність акумулятора новинка становитиме 4700 мАг, але швидка зарядка на 120 Вт. З її допомогою можна буде зарядити смартфон від 0 до 100% лише за 17 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.