Складнощі Samsung

Зараз Samsung доводиться розробляти свої телефони для різних конфігурацій. Наприклад, Galaxy S21 , що базується в США, використовує чіпсет Qualcomm і в основному датчики камери Sony. Тим часом міжнародна версія того ж телефону використовує чіпсет Exynos виробництва Samsung і датчики камери ISOCELL виробництва Samsung.

Це додаткова складність для команди розробників програмного забезпечення, яка якимось чином має зробити так, щоб усе це працювало швидко, а з виходом оновлень не вилазило жодних труднощів та помилок.

Використання Exynos у всі флагманські телефони Galaxy допоможе зменшити навантаження, з яким доводиться стикатися інженерам з апаратного забезпечення. Крім того, Samsung може почати розробляти більше індивідуальних функцій у всіх напрямках.

Якщо таке станеться і Samsung зможе виробляти свої телефони повністю самостійно, це розв’яже руки її інженерам, і вони зможуть робити якісніший продукт, який ще більше виділятиметься на тлі конкурентів. Адже знаючи свій продукт і роблячи його під себе, набагато простіше змусити працювати краще.