Стала відома причина відміни оновлення Android Oreo для Galaxy S8 і S8 + 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У деяких країнах власники Samsung Galaxy S8 і S8 + на початку тижня почали отримувати оновлення до Android Oreo. Однак через деякий час Samsung призупинила розсилку поновлення. Як же таке могло статися?

За даними колег з sammobile, причиною зупинки розсилки оновлення стало рандомне перезавантаження невеликого числа пристроїв. І цього було достатньо для того, щоб призупинити розсилку.

Але що ж ми маємо в підсумку? Компанія кілька місяців тестувала оновлення, випустила його пізніше звичного і значно пізніше конкурентів, а тепер і зовсім припинила розсилку. Як це розуміти? Купуючи смартфон користувач купує не тільки залізо, але і підтримку від авторитетної компанії – найбільшої в галузі. Але замість цього власники флагманів Samsung до цих пір не можуть отримати оновлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Абсурдність ситуації полягає ще й в тому, що через два тижні Samsung покаже S9, а S8 тим часом на старому минулорічному софті. Це, безумовно, не є нормою, і компанії явно варто підходити до питання розробки оновлень трохи інакше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.