Samsung розробляє заміну Galaxy Note з унікальним дисплеєм (фото)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У базі даних Світової організації інтелектуальної власності з’явився новий патент Samsung на дизайн оригінальної моделі смартфона. Він обзаведеться гнучким висувним екраном і буде оснащений комплектним стилусом, подібно до гаджетів серії Galaxy Note.

Судячи з схематичних зображень, пристрій виконано у форм-факторі слайдера, гнучкий екран якого згортатиметься всередині однієї з половин корпусу. Його конструкція також передбачає відсік для електронного пера та мініатюрний допоміжний екран, витягнутий по вертикалі. Імовірно, він може відображати піктограми сповіщень та сенсорні елементи керування, а також іконки швидкого запуску програм.

Над слотом для стілуса схематично зображений модуль основної камери. Розташування фронталки не вказується, можливо, вона буде захована під поверхнею дисплея. Якісь апаратні характеристики концептуального гаджета до патентної документації не додаються. Дата можливого анонсу смартфона, що розтягується, також невідома.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.