Названо шість несподіваних переваг iPhone SE 2020 над iPhone 13 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже більше року я користуюсь iPhone SE 2020: абсолютно рядовий смартфон зі слабкою батареєю, за вартість якого краще купити OnePlus. А ще, мабуть, його краще нікому не радити для покупки всерйоз і надовго, щоб потім не одержати порції критики на свою адресу. Саме так мені здавалося донедавна, поки подруга не купила собі iPhone 13 Pro: ось тут і почалося найцікавіше. Я крутив новинку в руках, розглядав і зрозумів, що свіжий флагман від Apple не такий вже й ідеальний, а iPhone SE — не такий вже й поганий. У будь-якому випадку, я знайшов кілька цікавих моментів, завдяки яким бюджетний iPhone перевершує новинку. Все дуже просто.

Розмір iPhone SE 2020

Бюджетний iPhone SE – один із найкомпактніших смартфонів на сьогоднішній день. Зручніше, ніж він, тільки iPhone 13 mini. Габарити становлять лише 138,4*67,3*7,3 мм. Останній показник – це товщина, за рахунок чого iPhone SE 2020 набагато зручніше користуватися, ніж iPhone 13 Pro.

Якщо раптом не носите чохол, то зрозумієте, наскільки це круто, коли в руках тонкий iPhone. Виробники смартфонів не один рік йшли до того, щоб смартфони стали тоншими, а зараз для споживачів непомітно стали робити їх товщі, не акцентуючи на цьому увагу. Так що, якщо вам потрібен тонкий iPhone , то це точно не про iPhone 13 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найлегший Айфон

Смартфон часто випадає з рук, коли лежиш із ним у ліжку. Погодьтеся, мало приємного, коли своїми рубаними гранями він приземляється прямо в око або б’ється об ніс? З iPhone SE 2020 такого точно не буде: його корпус може травмувати вас, тільки якщо ви його розіб’єте, подряпавши палець. Окрім жартів, але бюджетний iPhone легший за флагман майже на 60 г — це, між іншим, величезна різниця, коли йдеться про смартфони. Його можна спокійно прибирати в нарукавний чохол, вирушаючи літнього ранку на пробіжку.

Аксесуари для iPhone SE 2020

Перше, про що я подумав, коли дивився презентацію iPhone 13 – чи підійдуть йому чохли від iPhone 12? Нічого подібного. Нові смартфони iPhone 13 разом погладшали – всі аксесуари можна сміливо роздавати друзям, якщо зібралися оновитися. iPhone SE 2020 не знає таких проблем: до нього підходять чохли від iPhone 7 та iPhone 8. Те саме стосується захисного скла. Коли Apple залишає габарити нових iPhone колишніми, тріумфують не тільки продавці невеликих магазинчиків, але й торговці з AliExpress, адже їх аксесуари від попередніх моделей ще не один рік будуть користуватися попитом.

iPhone з Touch ID

Багато чуток, які є на сьогоднішній день, говорять про те, що в iPhone 14 повернеться Touch ID — і це навіть краще, ніж повернення Кріштіану Роналду в Манчестер Юнайтед. Зазвичай я лаю Apple за те, що компанія знову впроваджує старі технології, але заперечувати зручність сканера відбитка пальців безглуздо. Пандемію, схоже, не перемогти, а ось зручність використання смартфона ніхто не скасовував – Face ID убого працює у нових реаліях. Крім того, за чутками, Touch ID має опинитися під екраном – такого в iPhone ми точно не бачили. А поки що iPhone SE 2020 отримує ще один бал у нашому невеликому змаганні.

Недорогий смартфон для ігор

Незважаючи на те, що iPhone SE 2020 не має видатного екрана (нагадаю, діагональ всього 4,7 дюйма), він відмінно підходить для існуючих ігор. Запускаються вони правильно, без лагів і підвисань – A13 справляється добре. На руку і рамки навколо дисплея – за рахунок них смартфон можна тримати, не побоюючись за випадкові натискання. А ще не муляє очі чубчик Face ID — симетричний прямокутний дисплей ніби створений для перфекціоністів та любителів пограти. За посиланням нижче знайшли для вас iPhone SE 2020 за низькою ціною.

Найпрактичніший смартфон

У iPhone SE 2020 є все, що необхідно, а на смартфон встановлено адекватну ціну. Батарея – безумовно, найслабше місце в цьому iPhone, але саме вона не дасть вам засиджуватися в телефоні цілодобово. Або заощадити заряд, або соцмережі – дилема власників iPhone SE 2020. Таким чином, ви і самі не помітите, як менше проводитимете в Instagram.

До речі про додатки. Бюджетний iPhone – ідеальний для повсякденних завдань. Ним зручно користуватися однією рукою настільки, що навіть подвійний дотик до Touch ID не знадобиться – великим пальцем легко дістаєш до будь-якої частини екрану. Якщо попереднє покоління iPhone SE і справді зжило себе через розміри дисплея, то 4,7 дюйма на сьогоднішній день трохи більше, ніж достатньо для всього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.