realme 9 Pro та 9 Pro+: офіційна дата анонсу та всі характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не чекаючи презентації, realme продовжує розкривати подробиці про нові смартфони realme 9 Pro та 9 Pro+. На офіційному сайті бренду з’явилася сторінка, присвячена майбутнім новинкам, завдяки чому стали відомі як дата прем’єри, так і ключові апаратні характеристики гаджетів.

Згідно публікації , realme 9 Pro+ оснастять дисплеєм Super AMOLED із частотою оновлення 90 Гц та вбудованим сканером відбитків пальців із функцією моніторингу частоти пульсу. За продуктивність смартфона відповідатиме процесор MediaTek Dimensity 920 із фірмовою системою охолодження на базі випарної камери.

Потрійна тильна камера realme 9 Pro+ зможе похвалитися основним 50-мегапіксельним сенсором Sony IMX766 та оптичною стабілізацією зображення (OIS). На сайті також повідомляється про підтримку технології швидкої зарядки SuperDart потужністю 60 Вт та наявність у пристрої модуля NFC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модель realme 9 Pro матиме 120-герцевий IPS-дисплей і мобільну платформу Snapdragon 695. Смартфон буде обладнаний потрійною камерою з головним датчиком на 64 Мп і АКБ ємністю 5000 мАг з підтримкою блоку живлення на 33 Вт. За чутками, ця модель також отримає тильну панель, колір якої змінюватиметься при попаданні прямих сонячних променів та світла УФ-лампи. Обидва пристрої вийдуть із встановленим прошивкою realme 3.0 на базі ОС Android 12.

Презентацію новинок заплановано на 16 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.