Moto G6 Play. Несподівані подробиці

Серед новинок, якими порадує майбутня незабаром виставка MWC 2018, будуть і девайси Moto. Про один з них – Moto G6 Play – з’явилося нове цікаве повідомлення. Перш за все, цим девайсом, ймовірно, стане модель, яка раніше розглядалася в Мережі в якості іншого майбутнього до випуску смартфона від Motorola.

2_Moto-G6-Play-XT1922-1-NCC. @ 1500.jpg (89 KB)

Всього два тижні залишається до початку найбільш значущою виставки мобільних технологій в поточному році – MWC 2018, яка пройде в Барселоні. В ході цієї виставки публіці будуть показані нові смартфони від різних вендорів. У їх числі такі відомі кожному компанії, як Samsung і Sony. Очікується, що і Motorola, чиї телефони в минулому користувалися величезною популярністю, також представить свої нові девайси на виставці, яка розпочнеться 26 лютого, а завершиться 1 березня поточного року. Більш докладно одна з майбутніх новинок від Motorola була розглянута та Гаман (Aman) на сторінках ресурсу androidcrunch.com.

Передбачається, що Motorola представить аудиторії поціновувачів високих технологій цілий ряд своїх девайсів покоління 2018 року. У їх числі – нові смартфони лінійки Moto G6. В рамках цієї лінійки, як передбачається, будуть представлені Moto G6, Moto G6 Play і Moto G6 Plus. Крім того, користувачам покажуть також і інші цікаві смартфони – Moto X5, Moto Z3 і Moto Z3 Play.

Один з розглянутих девайсів – мова йде про Moto G6 Play – проявився в NCC на Тайвані. Номер моделі розглянутого мобільного пристрою – XT1922-1, але на ринку він буде пропонуватися під назвою Moto G6 Play. Раніше передбачалося, що комерційною назвою смартфона XT1922-1 буде Moto E5, але, згідно з новим лістингом, стало ясно, що мова йде все ж про Moto G6 Play, що стало несподіванкою для користувачів, які постійно цікавляться новинами мобільної індустрії.

Хоча лістинг Moto G6 Play і з’явився в NCC, але в ньому показано не так вже й багато подробиць майбутнього до випуску мобільного девайса. Відзначається, що існують і інші моделі розглянутого девайса – XT1922-2, XT1922-3, XT1922-4, XT1922-5 і XT1922-10. Відмінності між моделями можуть складатися в обсязі оперативної пам’яті, ємності вбудованого накопичувача і кольорах, в яких смартфон буде запропонований споживачам.

Модель XT1922-4 в минулому місяці отримала також схвалення FCC. Таким чином стали імовірно відомі деякі технічні характеристики девайса, що дозволяють зробити висновок про те, що Moto G6 Play стане смартфоном з 5,7-дюймовим HD-дисплеєм. Його оснастять досить великим для сучасного розумного телефону акумулятором ємністю 4000 мАг.

Відзначаються також і кольори ще не представленого широкій аудиторії девайса. З чуток, смартфон буде поставлятися в чорному (dark charcoal), золотистому (gold) і синьому (deep blue) кольорах, які досить популярні серед користувачів розумних телефонів.

3_Moto-G6-Play-leaked-image. @ 1500.jpg (91 KB)

Очікується, що задня панель девайса, якому належить побачити світло на MWC 2018, буде оснащена сканером відбитків пальців. Як було показано на розглядався раніше в Мережі ізображеніі- «витоку», на задній панелі смартфона розташовується також логотип «M». Девайс стане базуватися на чіпсеті Snapdragon і буде пропонуватися в кількох варіантах.

Серед передбачуваних на сьогоднішній день технічних характеристик іншого смартфона лінійки – Moto G6 відзначаються його 5,7-дюймовий Full HD +-дисплей і чіпсет Snapdragon 450. Обсяг оперативної пам’яті девайса – 3 або 4 гігабайти. Ємність вбудованого накопичувача – 32 або 64 гігабайти.

На задній панелі Moto G6 буде розташовуватися трендова подвійна камера, в якій 12-мегапіксельний сенсор стане поєднуватися з 5-мегапіксельним. Передня панель смартфона буде оснащена вражаючою 16-мегапіксельною селф-камерою.

Модель більшого розміру, Moto G6 Plus, як очікується, стане відрізнятися 5,93-дюймовим Full HD + -дисплеєм. Її апаратної платформою стане чіпсет Snapdragon 630, у чому також проявиться відміну від що базується на Snapdragon 450 смартфона Moto G6.

Харчування смартфона Moto G6 Plus стане забезпечуватися його батареєю, ємність якої становитиме 3200 мАг. Основна камера девайса також буде подвійний – з 12-мегапіксельним і 5-мегапіксельним сенсорами. Дозвіл сенсора селф-камери Moto G6 Plus складе 16 мегапікселів. Таким чином, в тому, що стосується характеристик камер між двома моделями нового покоління – Moto G6 і Moto G6 Plus, – відмінностей, ймовірно, не буде.

Модель з великим екраном буде запропонована споживачам в декількох кольорах – Deep Indigo (чорному), Nimbus (сріблястому) і Dark Lake (темному зеленувато-синьому). Про це повідомляється з посиланням на розглянуту раніше droid-life «витік». Втім, до того, як новинки будуть показані, все, що про них «відомо», – лише припущення, які можуть і не справдитися в реальних девайсах.

Чим ближче початок виставки MWC 2018, тим вище інтерес користувачів до всього, що стосується смартфонів і пов’язаних з ними технологій. І це означає, що в Мережі постійно з’являються все нові і нові подробиці про ті чи інші девайсах або інноваціях, яким належить побачити світло на прийдешній виставці мобільних технологій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.