Смартфони

Всі особливості Samsung Galaxy S22 розкрито до презентації

Share
Час читання: < 1 хв.

Інсайдер Еван Бласс, який майже завжди публікує достовірні звіти, поділився детальною інформацією про серію смартфонів Samsung Galaxy S22. У своєму блозі він розмістив кілька презентаційних слайдів, які в деталях розкривають ключові технічні параметри всіх трьох майбутніх новинок бренду.

Інсайдер заявив, що отримав доступ до зображень на сайті офіційного представництва Samsung в Італії. Базова версія Galaxy S22, згідно з джерелом, оснащуватиметься 6,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц. На задній кришці пристрою розміститься потрійна камера з датчиками на 50, 12 та 10 мегапікселів. Роздільна здатність фронтального модуля складе 10 Мп.

Серцем європейської версії пристрою стане мобільна платформа Exynos 2200, а потужність технології швидкої зарядки у молодшої моделі серії складе 25 Вт. При цьому блок живлення в комплект не увійде – у коробці покупці виявлять лише кабель USB Type-C, а також скріпку для виймання лотка SIM-карти.

Діагональ екрану Galaxy S22+ становитиме 6,6 дюйма. Смартфон отримає ідентичну базову версію конфігурацію датчиків камери, але матиме підтримку 45-ватних зарядних пристроїв.

Флагманський Galaxy S22 Ultra буде обладнаний 6,8-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю QHD та частотою оновлення 120 Гц. Відмінними рисами моделі стануть 108-мегапіксельний датчик камери, функція 100-кратного гібридного зуму та комплектний стиль S-Pen, для якого буде передбачений спеціальний відсік у корпусі пристрою.

Презентація смартфонів відбудеться 9 лютого. За попередньою інформацією, Galaxy S22 Ultra з’явиться у роздріб вже 25 лютого, а продажі Galaxy S22 та S22+ будуть відкладені до 11 березня.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Тест швидкості зарядки iPhone 16 Pro Max: що міф, а що правда

    У світі технологій часто трапляється так, що очікування не відповідають реальності. Це вкотре підтвердилося з…

    30.09.2024

    Користувачі PlayStation 5 скаржаться на рекламу в інтерфейсі консолі

    Нещодавнє оновлення для PlayStation 5, випущене у вересні, додало персоналізований простір Welcome Hub з новими…

    30.09.2024

    Ціна на флагманські смартфони може зрости через дорогі процесори

    У жовтні Qualcomm і MediaTek представлять свої нові флагманські процесори для смартфонів - Snapdragon 8…

    30.09.2024

    Epic Games продовжує боротьбу з Google через магазин додатків

    Epic Games продовжує боротьбу з Google у рамках судового розгляду, звинувачуючи корпорацію у порушенні антимонопольного…

    30.09.2024

    У США почав працювати новий сервіс Starlink

    SpaceX приступила до тестування в США свого сервісу Starlink Direct To Cell (DTC), який дозволяє…

    30.09.2024

    Оприлюднено інформацію про стан російської ядерної зброї

    Росія вважається другою у світі за ядерним потенціалом. На першому місці - США. В окупантів…

    30.09.2024