Всі особливості Samsung Galaxy S22 розкрито до презентації

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Інсайдер Еван Бласс, який майже завжди публікує достовірні звіти, поділився детальною інформацією про серію смартфонів Samsung Galaxy S22. У своєму блозі він розмістив кілька презентаційних слайдів, які в деталях розкривають ключові технічні параметри всіх трьох майбутніх новинок бренду.

Реклама

Інсайдер заявив, що отримав доступ до зображень на сайті офіційного представництва Samsung в Італії. Базова версія Galaxy S22, згідно з джерелом, оснащуватиметься 6,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц. На задній кришці пристрою розміститься потрійна камера з датчиками на 50, 12 та 10 мегапікселів. Роздільна здатність фронтального модуля складе 10 Мп.

Серцем європейської версії пристрою стане мобільна платформа Exynos 2200, а потужність технології швидкої зарядки у молодшої моделі серії складе 25 Вт. При цьому блок живлення в комплект не увійде – у коробці покупці виявлять лише кабель USB Type-C, а також скріпку для виймання лотка SIM-карти.

Діагональ екрану Galaxy S22+ становитиме 6,6 дюйма. Смартфон отримає ідентичну базову версію конфігурацію датчиків камери, але матиме підтримку 45-ватних зарядних пристроїв.

Флагманський Galaxy S22 Ultra буде обладнаний 6,8-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю QHD та частотою оновлення 120 Гц. Відмінними рисами моделі стануть 108-мегапіксельний датчик камери, функція 100-кратного гібридного зуму та комплектний стиль S-Pen, для якого буде передбачений спеціальний відсік у корпусі пристрою.

Презентація смартфонів відбудеться 9 лютого. За попередньою інформацією, Galaxy S22 Ultra з’явиться у роздріб вже 25 лютого, а продажі Galaxy S22 та S22+ будуть відкладені до 11 березня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ