За допомогою iPhone можна буде оцінити зовнішній вигляд інших пристроїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З релізом iOS 15.4 смартфони Apple не тільки навчаться впізнавати власника в масці  під час використання Face ID, але й отримають іншу корисну функцію. Так, у системі з’явиться вбудований інструмент для оцінки візуального стану iPhone, що має бути корисним при перепродажі.

Співробітники порталу 9to5Mac виявили у внутрішніх файлах iOS 15.4 beta 1 згадку про нову функцію під назвою Trade-In Tool. Згідно з наявним описом коду прошивки, вона дозволить використовувати камеру iPhone для вивчення зовнішнього вигляду іншого гаджета. Передбачається, що спеціальні алгоритми фіксуватимуть будь-які сліди використання, такі як подряпини, вм’ятини, тріщини на екрані та інші дефекти. Ці дані вирушать до Apple, де буде визначено вартість цього гаджета при його здачі в рамках програми Trade-In.

Поки немає інформації, чи буде нова функція доступна всім користувачам для самостійної оцінки зовнішнього вигляду апаратів, або скористатися нею зможуть лише співробітники авторизованих сервісних центрів. У першій беті iOS 15.4 для розробників вона ще не активна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазначимо, що нещодавно Apple внесла зміни до своєї програми Trade-In, помітно знизивши суму знижки під час обміну Android-смартфонів на iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.