ТОП-3 найкращі смартфони в бюджетному сегменті в 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При виборі смартфона важливо чітко уявляти, для чого саме він служитиме. Ціна безпосередньо залежить від таких параметрів, як обсяг пам’яті, потужність процесора, розмір екрану, камери і т.і., тому, щоб не переплачувати за непотрібні функції, слід визначитися з використанням заздалегідь.

SAMSUNG GALAXY A01

Один з найдешевших варіантів для тих, хто має мінімальні вимоги. Начебто можливості організовувати відеодзвінки та перегляд соцмереж. Екран 5.7 дюймів, він невеликий, але це має свої переваги: ​​смартфон легко покласти в кишеню, і рука не втомлюється довгого його використання, до того ж він досить легкий – 149 гр.

Роздільна здатність дисплея 1520х720, невисока, але для повсякденного використання це не відіграє великої ролі. Роздільна здатність основної камери – 13 мегапікселів. Воно дозволяє робити гарні фото при яскравому світлі, але при тьмяному освітленні їхня якість помітно падає. Місткість акумулятора – 3000 мАг, а час до повної зарядки становить 2 год 10 хв. Розмір оперативної пам’яті невеликий – 2 Гб. Ціна на цей смартфон коливається близько 10 тисяч.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

REALME 6I

Наступна модель підійде для любителів ігор. Екран 6.5 дюймів досить великий для того, щоб процес використання був комфортним, роздільна здатність 1600х720 пікселів. Невеликі параметри для такого дисплея, так що картинка виглядатиме дещо розмитою, але цей недолік практично непомітний.

Колірна температура трохи завищена, не вистачає насиченості. Вага смартфону трохи більша за звичайний (199 р.), але завдяки тому, що він досить тонкий (товщина 9 мм), його зручно тримати в руці. Об’єм оперативної пам’яті – 4 Гб, також можна встановити карту пам’яті до 256 Гб. Потужний акумулятор 5000 мАг дозволяє смартфону довго тримати заряд, хоча це означає, що і заряджати його доведеться тривалий час. Ціна на цей смартфон загалом коливається від 10 до 15 тисяч.

VIVO Y31

Модель буде цікава тим, хто займається фотографією та цінує у смартфоні насамперед здатність знімати якісні фото та відео. Екран 6.58 дюймів, роздільна здатність 24081080 пікселів – відносно хороші параметри для цього розміру. Колірна температура трохи завищена, зате гамма дисплея яскрава і насичена, що важливо для отримання якісного результату при зйомці. Максимально доступна роздільна здатність камери цього смартфону – 48 мегапікселів, однак за замовчуванням встановлено 12 мегапікселів (при зйомці користувач може вибрати потрібні параметри). Також фото елемент дозволяє робити знімки високої якості в мало освітлених місцях або в темний час доби.

Фронтальна камера має роздільну здатність 8 мегапікселів, вона добре справляється вдень, але вночі якість залишає бажати кращого. Акумулятор має ємність 5000 мАг, що відповідає 10 годинам безперервної роботи. Місткість оперативної пам’яті становить 4 Гб. Також варто відзначити зручне положення сканера відбитків пальця – на бічній частині смартфона, так що до нього завжди буде легко дотягнутися. В середньому ціна на нього близько 15 тисяч, але можна знайти і більш дешевий варіант.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.