Lenovo Legion Y90: дизайн та характеристики не як у всіх

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий і надійний інсайдер Еван Блас, найбільш відомий під ніком OnLeaks останніми днями активний. Так, він поділився з широкою аудиторією рендер новинок сімейств Galaxy S22, а також показав дизайн ігрового Lenovo Legion Y90. Зображення смартфона для геймерів також супроводжуються переліком його характеристик.

У чому точно не звинуватиш Lenovo Legion Y90, то це в пересічності. Геймерська тематика простежується у великому майданчику по центру задньої панелі, що стала притулком для основної камери та RGB-підсвічування. Смартфон у такому виконанні ні з ким не сплутаєш, і він виділяється на тлі інших пристроїв на ринку.

З технологічного погляду Lenovo Legion Y90 оснащений непогано. Швидкий процесор, великий екран, багато пам’яті, ємна батарея та ігрові елементи – все гідно. Побудований смартфон на базі Snapdragon 8 Gen 1, пропонує 12/18 Гб оперативної пам’яті та 256/512 Гб постійної, де версія з 18/512 Гб пам’яті запропонує ще додатковий накопичувач на 128 Гб.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передня панель Lenovo Legion Y90 буде віддана під AMOLED-дисплей діагоналлю 6,92 дюйми з частотою оновлення 144 Гц та піковою яскравістю 1300 ніт. Живити смартфон стане акумулятор ємністю 5600 мАг із швидкою 68-ватною зарядкою. Обіцяно два порти USB Type-C, селфі-камера на 16 Мп, стереодинаміки, два лінійні вібромотри та подвійна основна камера 64 Мп + 13 Мп.

Усередині встановлять систему охолодження з двома вентиляторами, а також запропонують вісім елементів управління, де чотири механічні клавіші на бічних гранях, дві сенсорні на задній панелі та ще дві чутливі до сили натискання інтегрували в екран. Представити Lenovo Legion Y90 мають у першому кварталі цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.