Безрамковий Nokia 9 з подвійною камерою дійсно існує

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У другій половині 2018 року фінська компанія HMD Global мала випустити флагманський смартфон Nokia 9, оснащений самим передовим на той момент технічним оснащенням. Проте, цей апарат публіці так і не показали, тому багато хто взагалі засумнівалися в самому факті його існування. Сьогодні всі сумніви була розвіяні, оскільки в Індонезії у одного з топ-менеджерів компанії Nokia був помічений такий телефон, що володіє безрамковим екраном, зігнутим з бічних сторін, а також подвійною основною камерою.

Є ймовірність, що коли Nokia 9 представлять публіці, то він буде називати інакше – Nokia 8 Sirocco. Втім, це лише припущення деяких аналітиків, яке може не мати нічого спільного з реальним станом справ. Важливий сам факт того, що щонайменше один топ-менеджер HMD Global користується секретним телефоном, що володіє безрамковим екраном і подвійною основною камерою з вертикальним розташуванням.

Можна було б припустити, що це не Nokia 9 або Nokia 8 Sirocco, а телефон від якогось іншого виробника, проте це абсолютно точно не так. Цей мобільний пристрій не схожий на жодне інший смартфон з усіх, які зараз доступні для покупки на ринку. Передбачається, що цей апарат оснащений 5,5-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів (Full HD) і співвідношенням сторін 16:9, 8-ядерним процесором Snapdragon 835, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, а також акумулятором ємністю 3250 мАг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що офіційний анонс першого Безрамкового смартфона під брендом Nokia трапиться в ході виставки MWC 2018, а вірніше в її «нульовий день» – 25 лютого. Однією з головних особливостей новинки стане подвійна основна камера з роздільною здатністю 12 Мп і 13 Мп, яка має підтримку ефект розмиття заднього фону і 2-кратного оптичного зуму без втрати якості. Прямо «з коробки» на мобільний пристрій буде встановлена операційна система Android 8.0 Oreo .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.