ТОП бюджетних смартфонів у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На дворі 21 століття, і життя без мобільного телефону практично немислиме. До того ж, будь-яка людина настільки звикла саме до смартфона з інтерфейсом, який стирає грань між технологією та реальністю.

Хоча смартфони стають все більш важливими, більшість з них коштують дорого. Висококласні бренди з виробництва телефонів створюють гаджети, які коштують цілий стан і не по кишені багатьом звичайним людям. Фахівці склали список доступних смартфонів, які пропонують найкращі функції та характеристики для задоволення всіх потреб.

Tecno Pova 2

Tecno Pova 2 – це бюджетний смартфон з великим акумулятором ємністю 7 000 мАг, 6,9-дюймовим FHD + перфорованим дисплеєм, 48-Мп 4-камерною задньою камерою та 128 ГБ вбудованої пам’яті. Також виробники додали бічний датчик для відбитка пальця та порт типу C. Він включає безліч функцій за доступною ціною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme C11

Не всі на ринку смартфонів хочуть витратити цілий стан на гаджет. Деякі із сучасної молоді обмежені у бюджеті, але при цьому хочуть мати смартфон із задовільними характеристиками. Realme випустила телефон, який задовольнить ваші основні потреби.

Samsung Galaxy F12

При пошуку смартфона нового покоління з розширеними можливостями та ще й у рамках обмеженого бюджету варто вибрати модель від Самсунга. Бренд вирішив усі первинні проблеми, випустивши зовсім нову модель Samsung Galaxy F12. Цей гаджет може здивувати тих, хто стверджує, що їхні телефони найкращі. Він має передову операційну систему, гладкий дисплей, відмінні камери для створення неймовірних кадрів, високу частоту поновлення, чудовий сканер відбитка пальців. І при цьому смартфон відрізняється дешевизною. Завдяки ціні мобільний гаджет залишається найпопулярнішим серед молоді.

Realme Narzo 50A

Творці Realme дійсно вигадали смартфон, який пропонує першокласні можливості за ціною, що не створює порожнечу в кишені. Realme Narzo 50A, що працює на процесорі останнього покоління, спеціально налаштованому для ігор, викликав великі хвилювання на ринку смартфонів.

Redmi 8A Dual

Це двосімочний телефон Redmi 8A з двома камерами та акумулятором ємністю 5 000 мАг. Цей багатофункціональний телефон оснащений такими опціями, як музичний плеєр, відеоплеєр, вібромотор, датчик наближення та освітленості, акселерометр та додатково електронний компас. Він оснащений процесором Snapdragon 439, що забезпечує плавну багатозадачність. Він має пристойний розмір екрану 6,22 дюйми, пропонує зв’язок 4G і випускається в різних колірних рішеннях.

Mi 4i

Компанія Mi домінує на ринку смартфонів низького цінового діапазону. І Mi 4i – ще одна з тих моделей, випущених Mi, яка може займати лідируючу позицію на ринку. Він оснащений основною камерою 13 Мп та фронтальною камерою 5 Мп з роздільною здатністю 1920 x 1080 пікселів та щільністю 441 ppi. Це легкий телефон, який важить 130 г і має фізичні розміри 13,8 x 0,8 x 7 см.
Він має такі функції, як датчик освітлення, відеодзвінки, Dual SIM, електронна пошта, акселерометр, гіроскоп, GPS, FM-радіо електронний компас, відеоплеєр, музичний плеєр, датчик наближення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.