Названо можливості, які може отримати операційна система Android 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті користувачі смартфонів з Андроїд-системою отримали інформацію про оновлену версію операційної системи — Android 13.

Але варто відзначити, що минуле оновлення було презентоване ще не так давно, проте розробники не сидять на одному місці й постійно працюють, за що їм великий плюс.

Тому, в сьогоднішній статті, мова буде вестись про функціонал даної операційної системи (Android 13), щоб більше ознайомитись з цим оновленням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1) Однакова мова у всіх програмах.

Зараз буде радісна новина для користувачів Андроїд-смартфонами, так як після встановлення Android 13, Ви зможете не перейматися, що доведеться постійно (самостійно) змінювати налаштування мови по черзі, в кожному додатку. Розробники пропрацювали дану проблему, після чого користування стане набагато зручнішим.

2) Нове розташування годинника.

Встановлюючи Android 13, кожному надається можливість змінити розташування мобільного годинника: тепер Ви зможете активувати однорядковий макет показу часу, який самостійно контролюється за потребою.

3) Блокувати доступ на надсилання непотрібних повідомлень.

Погодьтеся, що кожен з нас має окрему категорію непотрібних повідомлень. Це можуть бути певні сповіщення про оновлення програм або із штатних додатків.

З можливостями Android 13 можна буде заблокувати такі зайві надсилання. Тобто, під час або після оновлення операційної системи до останньої версії, Вам будуть надсилатися запити на дозвіл надсилання сповіщень від всіх програм.

4) Можливість підключати декілька пар навушників до одного телефону.

Дана функція буде дійсно дуже корисною, особливо під час сумісного перегляду кінофільму з одного пристрою. А також, саме звучання буде транслюватися з набагато кращою якістю звуку.

Ми можемо лише сподіватися побачити оновлення Android 13 вже протягом найближчого року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.