Чи варто купувати iPhone 11 в 2022 році – думка експертів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У новому випуску на «Каналі Лучкова» визначили причини популярності iPhone 11 серед користувачів та розповіли, чи є сенс купувати у 2022-му цю модель смартфона компанії Apple.

На сьогоднішній день iPhone 11 є найпопулярнішим смартфоном Apple. У чому причина цього? Насправді 2022 року багато людей хочуть стати власниками саме iPhone і їм не важлива модель, зазначає провідний YouTube-каналу. Головний критерій вибору покупцями саме iPhone 11 – це його вартість. Продається ця модель іноді зі знижкою. Відповідно до e-katalog, первісна ціна 11-ї версії iPhone складає 650 доларів. Це досить дорого для смартфона, який вийшов у 2019 році.

Проте iPhone 11 має кілька переваг. Насамперед, це найміцніший смартфон на сьогодні, зазначає експерт. І тут враховуються саме звичайні апарати, а не ті, що оснащені захистом від ударів. Тобто iPhone 11 можна з легкістю носити без чохла. А якщо додати до телефону плівку та чохол, то прослужить пристрій дуже довго. Є тут ще й вологозахист стандарту IP68. Крім того, підтримка iPhone 11 триватиме також ще довго.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З мінусів смартфона – екран. Він оснащений технологією IPS. Однак роздільна здатність тут HD, а не Full HD. При цьому різниця непомітна, якщо не порівнювати iPhone 11 з іншими пристроями. Ще один спірний момент – великі рамки. Хоча звикнути до них також можна. Також екран у всіх iPhone, зокрема 11-го, досить тонкий. Через це переглядати контент не так зручно, як на Android-смартфонах. Однак усі ці недоліки нівелюються чудовою продуктивністю смартфона. І це незважаючи на 4 ГБ ОЗП та процесор A13 Bionic. Пристрій здатний потягнути будь-які мобільні ігри. Ще один аспект, чому люди вибирають Apple, – це якість фото та відео.

У iPhone 11 немає можливості великого наближення при зйомці, проте знімки та відео все одно вражають. Приклади фотографій – нижче.

Але відразу виникає питання з пам’яттю пристрою. iPhone в принципі її неможливо розширити за допомогою MicroSD. В результаті ви отримуєте апарат із 64 ГБ постійної пам’яті. Особисто для ведучого це дуже мало. Автономність водночас у iPhone 11 досить непогана. Акумулятор тут у 3110 мА * год, а для моделей Apple це насправді величезний обсяг. Також сам по собі iPhone 11 у порівнянні із сучасними мобільними пристроями виглядає громіздким. Це те, що може вплинути на вибір. Як видно з перерахованого вище, iPhone 11 в 2022 все ще є гідним варіантом для покупки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.