Samsung підтвердила об’єднання Galaxy Note та Galaxy S в одну серію смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні презентації нової флагманської лінійки Galaxy S22 компанія Samsung випустила статтю про майбутні інновації. У ній вона натякнула на те, про що вже давно всі говорять: новий Galaxy S22 Ultra об’єднуватиме в собі і Galaxy Note, і Galaxy S.

Статтю написав президент та голова мобільного підрозділу Samsung Electronics Те Мун Ро. Він згадав історію основних флагманських лінійок компанії. Galaxy Note вийшла в 2011 році та об’єднала в собі зручність та компактність смартфона та великий екран та широку функціональність планшета. Однією з основних особливостей стало електронне перо S Pen.

Те Мун Ро визнав, що багато хто був здивований, коли минулого року Samsung не випустила новий Galaxy Note. Проте компанія не забула користувачів, яким подобалася лінійка. Топ-менеджер заявив, що на презентації в лютому 2022 року Samsung представить найнезвичайніший пристрій у серії Galaxy S. «Наступне покоління цієї лінійки об’єднає найкращі можливості Samsung Galaxy в одному пристрої».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потрібно вважати, що компанія натякає на випуск смартфона, який об’єднає в собі і Note, і S. Будемо чекати на презентації, щоб підтвердити здогади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.