Новий спосіб перетворити смартфон Xiaomi на iPhone порадував фанатів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Будь-яка розсудлива людина розуміє, що фізично перетворити один смартфон на інший не вийде. При цьому можна змінити графічну оболонку, що дозволить досягти практично повної подібності. Смартфони Xiaomi, Redmi, Poco, що працюють на базі MIUI, мають безліч різних тем у стилі iOS. Деякі їх виглядають навіть краще оригіналу. Але ці зміни не можна назвати глибинними.

Сьогодні ми розповімо, як зробити повнішу інтеграцію “iOS” на смартфони з MIUI. Відразу скажемо, що всі процедури вимагатимуть досить високого рівня навичок користувача, а всі зміни можуть пошкодити ваш смартфон, тому варто зайвий раз задуматися про доцільність усіх дій. Ваш смартфон має бути з root-правами, це є обов’язковою умовою. Насамперед нам потрібно зайти у відповідну тему на xda-developers та завантажити модуль з іконками та емоджі.

Далі заходимо в додаток Magisk, вибираємо перегляд сторонніх модулів та встановлюємо завантажені файли. Після перезавантаження заходимо у додаток теми та в розділі Icons змінюємо набір іконок на iOS, який ми щойно встановили. Все що нам залишається, це встановити панель повідомлень та екран блокування у стилі iOS. Знову заходимо на форум для розробників xda-developers та встановлюємо необхідні модулі. Після всіх цих операцій, інтерфейс вашого смартфона буде дуже складно відрізнити від iOS на iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.