Вже завтра Samsung починає приймати замовлення на Galaxy S22: перші покупці отримають знижки та бонуси

Також перші покупці, ймовірно, мають отримати зарядні пристрої, яких не очікується у коробках зі смартфонами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung завтра вранці відкриє прийом попередніх замовлень на нові смартфони Galaxy S22, Galaxy S22+ та Galaxy S22 Ultra. Раніше компанія опублікувала тизер майбутнього заходу Galaxy S22 Unpacked, а також натякнула на потенційне злиття своїх флагманських лінійок Galaxy S і Note .

Джерело пише, що для тих, хто оформив попереднє замовлення, будуть приємні знижки та бонуси, про які буде розказано вже завтра. Імовірно, йдеться про розумний годинник і якісь цікаві чохли. Також перші покупці, ймовірно, мають отримати зарядні пристрої, яких не очікується у коробках зі смартфонами.

Торік Galaxy S21 представили вже 14 січня, оформивши попереднє замовлення, отримали бонусні 60 доларів, які можна було витратити в магазині Samsung Store на аксесуари. Також було оголошено, що за програмою trade-in знижка може досягати 700 доларів.

Глава мобільного підрозділу Samsung Те Мун Ро (TM Roh) заявив, що наступного місяця на Unpacked ми побачимо «найдивовижніше пристрій серії Galaxy S, який колись виробляла Samsung».

Презентація Galaxy S22 має відбутися 8 чи 9 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.