Майже всі характеристики Lenovo Legion Y90 злили в мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Задовго до анонсу ігрового смартфона Lenovo Legion Y90 у розпорядженні інсайдера під ніком Panda is Bald виявилися специфікації новинки. За даними джерела, щодо заліза гаджет зможе посперечатися практично з будь-яким сучасним Android-флагманом.

За даними інсайдера, новинка буде оснащена 6,92-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 144 Гц (дискретизація 720 Гц). Обидва ці параметри важливі для ігрового пристрою, забезпечуючи плавне відображення динамічних сцен та високу точність розпізнавання торкань. “Серцем” гаджета стане процесор Snapdragon 8 Gen 1.

За автономність пристрою відповідатиме акумулятор ємністю 5500 мАг з підтримкою швидкої 68-ватної зарядки, наявність якого раніше було підтверджено регулятором 3C. Апарат отримає до 18 ГБ оперативної пам’яті, а також додатковий файл підкачування для потреб системи. Об’єм флеш-накопичувача при цьому складе до 512 ГБ. Крім того, для покращення тактильної віддачі смартфон обладнають подвійним лінійним вібромотором.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За чутками, Lenovo Legion Y90 також успадкує одну з особливостей свого попередника – два порти USB Type-C для зручності заряджання під час ігрового процесу. Точну дату презентації смартфону поки не оголошено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.