Ремонтопридатність OnePlus 10 Pro перевірили на практиці – відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До рук блогерів YouTube-каналу PBKReview потрапив новий флагман OnePlus. Замість чергового тесту в бенчмарках вони розібрали гаджет, щоб оцінити складність його ремонту — і розповіли про підводні камені, що чекають інженерів та ентузіастів під час «розтину» новинки.

Зняти задню кришку автору ролика вдалося без попереднього нагрівання за допомогою пластикових медіаторів. Потім йому потрібно було відкрутити 20 стандартних гвинтів Philips, після чого від’єднати кілька шлейфів та акуратно зняти тонкий модуль бездротової зарядки.

Подвійний акумулятор пристрою закріплений на двосторонній скотч, який можна відклеїти, використовуючи спеціальні язички. Демонтаж дисплея вимагає обережності через велику кількість шлейфів, посаджених на клей, а ось замінити порт USB Type-C не так уже й складно в порівнянні з деякими флагманськими моделями інших брендів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через велику кількість клейових з’єднань та щільного внутрішнього компонування рівень ремонтопридатності OnePlus 10 Pro блогери оцінили у 6 балів з 10 можливих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.