У Samsung Galaxy S9 з’являться Animoji

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кумедне нововведення iPhone X – анімовані емодзі – стали настільки популярні, що їх безсоромно копіюють конкуренти. Спочатку свій аналог представила компанія Huawei , тепер настала черга Samsung, повідомляє Cult of Mac.

Презентація флагмана Samsung відбудеться в кінці лютого 2018 року. Про новинку вже відомо дуже багато. У мережу не раз потрапляли рендери і деякі характеристики .

Тепер настала черга функцій. Наприклад, південнокорейський виробник вирішив запозичити відмінну рису iPhone X – Animoji.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Правда, на скільки відомо, можливості фронтальної камери Galaxy S9 поступатимуться інноваційної TrueDepth. Тому реалістичною передачі міміки навряд чи вдасться досягти.

Не залишиться без уваги і звук. Розташування динаміків, швидше за все, буде також скопійовано з флагманської моделі Apple. За настройку мініатюрних колонок буде відповідати компанія AKG, яка перейшла під керівництво Samsung не так давно.

Презентація Galaxy S9 відбудеться 26 лютого 2018 року. Передзамовлення на новинку почнеться першого березня, а старт роздрібних продажів намічений на 16 березня. Флагман Samsung буде коштувати дешевше iPhone X. В США ціни на S9 будуть починатися від 850 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.