ТОП-4 найочікуваніших смартфонів 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожний рік, 2021 не виняток, провідні виробники представляють нові пристрої, які пропонують нам щось нове і щось краще, в порівнянні з попередніми моделями. Цей, 2022 рік, очікується не менш продуктивним у цьому плані, оскільки вже, за чутками, нам відомо про деякі моделі смартфонів, які вразять нас своїми можливостями. У сьогоднішньому матеріалі поговоримо саме про такі, а точніше назвемо 5 найочікуваніших пристроїв 2022 року. Відразу попереджаємо, що деякі з цих пристроїв вже представлені на міжнародному ринку, але в Україні вони ще не доступні. З цим розібралися, тому переходимо до самих смартфонів.

OnePlus 10 Pro

У п’ятірку найочікуваніших пристроїв потрапив смартфон компанії OnePlus – 10 Pro. Цей флагманський смартфон має вразити нас великим та яскравим 6,7-дюймовим LTPO дисплеєм з розширенням 2K, який працюватиме на останньому процесорі Qualcomm – Snapdragon Gen 1 та отримає потрійну камеру, за чутками Hasselblad.

Xiaomi 12

Очікується, що в рейтинг потрапила остання лінійка смартфонів Xiaomi 12, які були презентовані раніше (ще наприкінці 2021 року), але прем’єри в Україні ще не було, вона має відбутися найближчим часом. Єдиною проблемою, з якою ми всі стикаємося в Україні, це з доступністю цих смартфонів для нас, оскільки придбати флагманський смартфон Xiaomi досить складно, а якщо вони й присутні, то їхня обмежена кількість, на жаль.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодо самого смартфона, він отримав найновіший процесор від Qualcomm – Snapdragon 8 Gen 1, фірмову оболонку MIUI 13 та дизайн камери (у топовій версії), як у попередника Xiaomi 11 Ultra. Вартість цих пристроїв, як завжди, буде не з дешевих.

Realme GT 2 Pro

Наступний представник також належить до китайського сегменту Realme GT 2 Pro. Останнім часом компанія Realme зарекомендувала себе досить добре, тому очікуємо, що за смартфонами з лінійки GT стежать більшість шанувальників бренду.

За попередніми даними, Realme GT 2 Pro також отримає останній флагманський процесор Snapdragon 8 Gen 1, підсилювач для Wi-Fi, NFC з 360-градусною антеною, екологічний стиль дизайну та багато іншого, але не менш цікавого.

iPhone SE 3 (2022 р.)

Супер бюджетні смартфони компанії Apple завжди викликають багато шуму, оскільки одні користувачі не сприймають їх взагалі, інші навпаки раді отримати більш бюджетну версію смартфона від компанії Apple.

Як би не було, але Apple iPhone SE 3 (2022) ми побачимо вже найближчим часом. Що взагалі відомо про цей смартфон? Все що відомо, так це те, що це буде міні-версія iPhone 11 з традиційною чубком, великий набір кольорів і підтримка 5G. Що стосується процесора, то не варто очікувати на останню версію процесора, оскільки це бюджетна версія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.