Categories: Смартфони

Рендер розкрив зовнішність Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Share

Колеги з mobilexpose опублікували рендер Xiaomi Redmi Note 5 Pro. Поки він, звичайно ж, неофіційний. Однак не виключено, що у колег є свої джерела, близькі до процесу розробки девайса.

З чуток, смартфон оснастять подвійною основною камерою (16 Мп + 5 Мп) і 8-Мп фронтальною, 5,99-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю FHD +, 4 ГБ оперативної пам’яті і 32 або 64 ГБ флеш-пам’яті, процесором Snapdragon 636 і акумулятором на 4100 мАг.

Якщо до специфікаціям особливих питань немає, то у випадку з рендером є один невеликий нюанс – кути дисплея не закруглені. З огляду на, що це свого роду тренд 2018 року, і Redmi 5 і 5 Plus отримали закруглені кути, дивно було б не бачити їх в Redmi Note 5 і 5 Pro.Якщо ж оцінювати характеристики, звичайно, девайс не надто продуктивний, але те, що компанія відійшла від Snapdragon 625, безумовно, радує. Snapdragon 636 – новий процесор, побудований на базі Snapdragon 660.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Графіка в 636 – головний мінус чіпа. Тут встановлено Adreno 509, який трохи краще впорається з іграми, ніж Adreno 506, встановлений в Snapdragon 625, але і цього в 2018 році буде недостатньо для вимогливих гравців.

Непоганим доповненням стало б наявність AMOLED-дисплея. Так-так, після Mi Note 2 так і хочеться в черговий раз оцінити MIUI на такому ж яскравому і барвистому дисплеї. Скажу чесно, MIUI на AMOLED після Mi 5X з його білястим екраном відчувається зовсім інакше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Штучний інтелект ChatGPT вбудували в смартфон: навіщо це потрібно та які функції він виконує

    Nothing реалізував популярну функцію чат-бота, щоб користувачі могли отримати доступ до неї, коли і де…

    26.04.2024

    Фахівці розповіли, які функції Telegram краще одразу вимкнути

    Незважаючи на потенційну загрозу безпеці, розробники Telegram не вважають цю функцію вразливістю і стверджують, що…

    26.04.2024

    Стали відомі подробиці про флагманські навушники Samsung Galaxy Buds 3 Pro

    Напередодні швидкої масштабної презентації Samsung Galaxy Unpacked, на якій компанія представить флагманські розкладачки та складні…

    26.04.2024

    Чому виробники техніки відмовляються від 3,5 мм роз’єму для навушників

    Ті, хто стежить за різними новинами зі світу цифрової техніки, пам'ятають, як Apple відмовилася від…

    26.04.2024

    Вийшов новий трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля

    GSC Game World опублікувала новий трейлер STALKER 2: Heart of Chornobyl. У ньому гравцям ясно дають зрозуміти,…

    26.04.2024

    Представлений дуже тонкий OLED-планшет для малювання

    Компанія Wacom представила свій перший планшет для малювання із OLED-екраном. Новинка називається Movink. Планшет виявився…

    26.04.2024