Рендер розкрив зовнішність Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Колеги з mobilexpose опублікували рендер Xiaomi Redmi Note 5 Pro. Поки він, звичайно ж, неофіційний. Однак не виключено, що у колег є свої джерела, близькі до процесу розробки девайса.

З чуток, смартфон оснастять подвійною основною камерою (16 Мп + 5 Мп) і 8-Мп фронтальною, 5,99-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю FHD +, 4 ГБ оперативної пам’яті і 32 або 64 ГБ флеш-пам’яті, процесором Snapdragon 636 і акумулятором на 4100 мАг.

Якщо до специфікаціям особливих питань немає, то у випадку з рендером є один невеликий нюанс – кути дисплея не закруглені. З огляду на, що це свого роду тренд 2018 року, і Redmi 5 і 5 Plus отримали закруглені кути, дивно було б не бачити їх в Redmi Note 5 і 5 Pro.Якщо ж оцінювати характеристики, звичайно, девайс не надто продуктивний, але те, що компанія відійшла від Snapdragon 625, безумовно, радує. Snapdragon 636 – новий процесор, побудований на базі Snapdragon 660.

Графіка в 636 – головний мінус чіпа. Тут встановлено Adreno 509, який трохи краще впорається з іграми, ніж Adreno 506, встановлений в Snapdragon 625, але і цього в 2018 році буде недостатньо для вимогливих гравців.

Непоганим доповненням стало б наявність AMOLED-дисплея. Так-так, після Mi Note 2 так і хочеться в черговий раз оцінити MIUI на такому ж яскравому і барвистому дисплеї. Скажу чесно, MIUI на AMOLED після Mi 5X з його білястим екраном відчувається зовсім інакше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.