Honor Magic UI 6.0: новий інтерфейс, ШІ-функції та точна навігація

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за своїм першим складним смартфоном Honor представила і нову фірмову прошивку на базі Android 12 з багатьма корисними нововведеннями. Крім того, компанія відразу ж опублікувала дорожню карту оновлень для підтримуваних гаджетів: до списку кандидатів на апдейт увійшли одразу 15 пристроїв.

Особливістю нової версії оболонки став повністю перероблений алгоритм штучного інтелекту MagicLive. Як запевняє вендор, він забезпечує більш точне розпізнавання голосових команд і обробку пошукових запитів. Крім того, ШІ відповідає за своєчасне оновлення даних про погоду в поточному регіоні, а також надання інформації про дорожні пробки та інші події.

Представники Honor відзначили, що прошивка була оптимізована для гаджетів з нестандартними дисплеями, включаючи складні моделі та планшети. Наприклад, під час роботи на високих екранах система сама запропонує включити мультиоконный режим. Крім того, для Magic UI 6.0 заявлено знижене енергоспоживання при використанні навігації та в шість разів точніше визначення координат порівняно з попередньою версією оболонки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прокачав вендор та програмний інструмент GPU Turbo X, який відповідає за підвищення продуктивності пристрою. За заявою Honor, тепер оперативна пам’ять смартфона здатна зберігати на 20% більше програм порівняно з Magic UI 5.0, а середнє значення fps в іграх на протестованому Honor Magic 3 зросло з 52,2 до 55 кадрів за секунду.

Зараз прошивка доступна тільки для нового смартфона Honor Magic V. У першому кварталі 2022 року оновитися зможуть представники сімейства Honor Magic 3, у другому – лінійки Honor 50 і Honor 60, а в третьому прошивку отримають ще 8 пристроїв компанії різних серій, включаючи Honor X20, X30 та V40.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.